16

Mini van de Maand bij Heren I op zondag 14 mei 2017

Nieuws afbeelding

Zondag 14 mei waren Coen en Oscar van J8E1 "Mini van de Maand" bij Heren I. Om 13.45 uur moesten ze zich melden. Na de teambespreking in de kleedkamer mochten ze mee inlopen en warmspelen. Wat een goede conditie hebben Heren I en wat kunnen ze hard slaan!

Daarna het veld op voor de line up en shake hands met de tegenstander en de scheidsrechters. Nog even bij elkaar komen op hun eigen helft voor de yell. De jongens waren zeer onder de indruk van het lawaai dat Heren I kan maken!

Van achter het hek hebben ze de Heren hard aangemoedigd! Het mocht helaas niet baten want ze stonden in de rust achter.

In de rust gingen ze mee de kleedkamer in voor de bespreking waar ze van onder de indruk waren… In de tweede helft werd er weer flink aangemoedigd en gelukkig scoorde Woerden ook nog een keer. Helaas heeft Heren I van Schiedam verloren met 4-1. Na de wedstrijd kregen ze een gesigneerde bal en was er nog een foto-momentje.

Coen en Oscar vonden het allebei een machtig mooie ervaring!