Algemeen nieuws Mei
17

Een warm welkom voor onze gasten

Nieuws afbeelding
MHC Woerden staat voor hockey met een hart, waarbij sportiviteit, respect en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Een manier om daar invulling aan te geven is de Welkomstkaart.

Deze Welkomstkaart is afgelopen zaterdag bij ons geïntroduceerd en uitgereikt aan de bezoekende teams. Met deze kaart heten we onze gasten welkom, geven hen aan op welk veld ze spelen, waar dat veld te vinden is en bieden we ze, met dank aan onze sponsor WP Koffie & theespecialiteiten, 2 consumptiebonnen aan.

Het uitreiken van de Welkomstkaart gaat via de wedstrijdtafel, die aan de linkerkant van de bar staat opgesteld (zie foto). Niet alle coaches van bezoekend teams melden zich en zijn zich bewust van het welkomstgevoel dat we hen willen geven.

We doen een beroep op de coaches en barouders waar mogelijk bezoekende teams het welkomstgevoel mee te geven. Dat kan bijvoorbeeld door als coach, vlak voordat jezelf het veld opgaat, even te checken of de Welkomstkaart van je tegenstander al is uitgereikt en als dat niet geval is de kaart zelf te overhandigen bij het handje geven en voorstellen.

De reacties waren vorige week zeer positief en deze manier van welkom werd door onze gasten erg gewaardeerd. En dat is precies wat willen bereiken: bij MHC Woerden ben je en voel jij je welkom!
Bijlage